• Iku sawijining perusahaan utawa sudagar Htpmart?

    Iku sawijining perusahaan utawa sudagar Htpmart?
    A: .Aku duwe pabrik cilik telpon ngendi gawé 2D cilik telpon pc hard, 2D karet alus kasus telpon TPU, kasus telpon 3D, Flip 2D kasus Phone PU kulit, cilik telpon 2D Flexi TPU.
    Ing wektu sing padha, kita duwe line nutupi ing Shangdon Provience ngendi pametumu jinis cangkir ditutupi, piring, kothak, jinis aluminium gendul olahraga, gendul baja stainess, cangkir kaca ECT.
     

  • Carane kanggo nyeleh supaya ing Htpmart?

    Carane kanggo nyeleh supaya ing Htpmart?
    A: Langkah 1.Choose item sing kasengsem ing, lan jumlahe kudu, banjur ngirim priksaan kanggo kita dening email manawa sampeyan nduweni cara kontak akurat utamané alamat email dienggo. Yen sampeyan perlu biaya kapal, please tandani alamat layang utawa jeneng pelabuhan cedhak internasional kanggo sampeyan.
      Langkah 2. Kita bakal reply pitakonan Panjenengan ing dina 1working (paling kamungkinan kanggo dadi ing 24 jam). Maneh, gambaran rinci ing urutan potensial lan bisnis
    arah bakal banget mbiyantu kanggo balesan efisien.
      Langkah 3: Sampeyan bisa njupuk conto free karo nilai kurang thanUS $ 5. Sembarang sampel dibutuhake ngluwihi Nilai iki bakal kebak. Uga sampeyan sing mbayar kanggo
    biaya pengiriman sampel dening DHL, UPS utawa FedEx.
      Langkah 4: Sawise konfirmasi urutan, kita bakal nyedhiyani sampeyan invoice proforma karo rincian banking kita. Sampeyan bakal perlu nggawe bayaran kanthi T / T (Telegraph Transfer) utawa Western Union transfer utawa PayPal utawa kertu kredit (kanggo jumlah cilik mung)
      Langkah 5: Sawise bayaran dikonfirmasi, kita bakal tindakake supaya lan kapal barang kanggo sampeyan sanalika bisa. Yen kita duwe saham saka banget produk karo kita ing item sing pengin, kita bakal kapal mau langsung.


  • Carane ora Htpmart ngirim barang kanggo kita?

    Carane ora Htpmart ngirim barang kanggo kita?
    A: We ngirim barang kanthi segara yen barang iku bulkly, nanging yen barang sing cilik, kita bakal ngatur barang kanthi online, bakal luwih cepet. Kabeh gumantung perlu saiki lan penak paling.


  • Suwene saka mimpin?

    Suwene saka mimpin?
    A: Biasane kita duwe stock, sapisan barang duwe konfirmasi, kita bisa ngatur barang siji ing minggu. Yen supaya iku bulkly utawa selaras, wektu bakal maneh, rincian liyane sampeyan bisa takon kanggo Sales kita.